Wednesday, December 26, 2007

Secondlife'i kõige kuulsam disainer on hiinlanna.



Anshe Chung
aka RL (Real Life) tuntud ka Ailin Graef, keda on nimetatud ka Second Life Rockefelleriks oma kiire rikastumise tõttu SL-s on päritolult hiinlanna. Tema business SL-is on "kinnisvara arendamine" ja eriti arhitektuursete komplekside ja majade disain ja selle müük.

2004 aasta juunis alustas ta oma animatsioonide loomist ja müümist SL-s ja seejärel kasutas ta saadud raha virtuaalse maa ostuks. Praegu toimub tema maal - Dreamlandis virtuaallse kinnisvara arendus ja müük, mis on tema kontrolli all. Tavaliselt on SL küll mitte tsoonideks jagatud kuid Anshe Chungi puhul on tehtud erand. Ta on nagu riik riigis oma Dreamlandis.

Põhjus on ka selles, et tema näol on suurima SL mõjutajaga ja kujundajaga. Ning Lindens Lab, kes on SL arendajad on teda sellise kohtlemisega teistest eraldi austanud.

Veebruaris 2006 asutati "Anshe Chung Studios, Ltd." peakorteriga Hiinas Hubei provintsis. Selles firmas on osanik ka tema mees Guntram Graef - SL aka Guni Greenstein.

2006 a november - Business Week - tituleerib Secondlife esimeseks miljonäriks Anshe Chungi ja need ei ole lihtsad Lindeni dollarid vaid tema varandus on ikka see va krõbisev roheline ..

Wikipedia line on : Salary 2 million in 30 months!

Ja see on seda imetlusväärsem et Anshekene ise on ju kõigest kahe ja poole aastane! (St tema tegelaskuju sünniaeg SL-s).


Skreenshot Anshe Chungi Dreamlandi lehelt, kus kaubitsetakse virtuaalse kinnisvaraga.
http://dreamland.anshechung.com/



No comments: